Web Script hosted on millisecond stopped working


Author
Message
ericeric
ericeric
Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)Expert (1.1K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 1

I have a task hosted up on millisecond, and within the last two weeks it has stopped working on my Mac (osx 10.7), and presumably other computers as well.


I have not changed the task at all, and it still works locally on my computer.  I am curious what might cause this, and potential things to look for in order to fix it. 


I have a batch that loads task1 and task 3 just fine, but momentarily loads task 2, then switches to task 3 immediately.


<batch>
/ file = "task1.iqx"
/ file = "task2.iqx"
/ file = "task3.iqx"
</batch>



Thanks!


-Eric


Dave
Dave
Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)Supreme Being (782K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 51K

This may be a Java issue. I recommend you temporarily disable the JavaWebStart launch method and try using the Firefox / NPAPI plugin instead.


GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search