Could not locate element


Author
Message
JK
JK
Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 8
I am trying to program a BART task, but I have a few error messages that I can't seem to solve. The elements that can't be located are defined in the script, and the showpumpcount expression worked fine until now and I haven't changed it. Could anyone shed some light on what is going wrong here? Thanks in advance!!!

<block BART>

 /trials: Could not locate element'instructions'.

<block questions>

 /trials: Could not locate element 'question3'.

<block summary>

 /trials: Could not locate element'instructions'.

<defaults>

<expt BART>

 Expression 'values.showpumpcount' is invalid.Expression contains an unknown element or property name.

<instruct>

<likert question1>

 /stimulusframes: Could not locate element'question1'.

<likert question2>

 /anchors: A quote, number, or label is missing.

 /stimulusframes: Could not locate element'question2'.


Attachments
BART.exp (554 views, 23.00 KB)
Dave
Dave
Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 59K
<likert question2>
/ anchors = [1="zeer klein"; 5="gemiddeld''; 9="zeer lang"]
/ stimulusframes = [1 = question2]
/ numpoints=9
/ position = (50, 55)
/ anchorwidth = 10%
/ fontstyle = ("Arial", 14pt, false, false, false, false, 5)
</likert>

The characters highlighted in the above /anchors attribute are two single-quote characters, i.e. ' ' . It needs to be a single double-quote character, i.e. " .

Since double-quotes are used extensively by the parser to determine where certain things start and end, the script will not parse due to this mistake. Fix it and it'll work.


Also, this will not work:
<trial question3>
/ stimulusframes = [1=question3]
/ validresponse = (anyresponse)
</trial>

<textbox question3>
/ caption = "Waar denk je dat deze studie over ging?"
/ multiline = true
/ required = true
/ validresponse = (anyresponse)
/ position = (15%, 20%)
/ textboxsize = (80,50)
</textbox>

A <textbox> is *not* a stimulus and thus cannot be displayed via a <trial> element's /stimulusframes. You either need to set up an <openended> element or put the <textbox> on a <surveypage>.

Edited 6 Years Ago by Dave
JK
JK
Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)Associate Member (290 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 8
It works! Thanks!

atran
atran
Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 16
Hi Dave,

I am also encountering the problem of trying to randomly present 1 of 2 different text box manipulations for my study. My attempt at a fix was to write in the code below... Clearly it does not work, any suggestions on where I went wrong with my logic and how to go forward?

<surveypage page3>
/stimulusframes = [1=noreplace(page3a, page3b)]
/showquestionnumbers = false
/showpagenumbers = false
</surveypage>

<surveypage page3a>
/questions = [1=RFQ1]
/showquestionnumbers = false
/showpagenumbers = false
</surveypage>

<surveypage page3b>
/questions = [1=RFQ2]
/showquestionnumbers = false
/showpagenumbers = false
</surveypage>

<textbox RFQ1>

/caption = "Duties and Obligations......blah blah blah"
/textboxsize = (70,50)
/multiline = true
</textbox>


<textbox RFQ2>

/caption = "Hopes and Aspirations......blah blah blah"
/textboxsize = (70,50)
/multiline = true
</textbox>

Dave
Dave
Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)Supreme Being (855K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 59K
<surveypage page3>
/stimulusframes = [1=noreplace(page3a, page3b)]
/showquestionnumbers = false
/showpagenumbers = false
</surveypage>

page3a and page3b are <surveypage> elements, they are *not* stimuli. Hence you cannot display them via another <surveypage>'s or <trial>'s /stimulusframes attribute.

A <surveypage> is a kind of <trial>. Hence, the proper way to select / run them is to use a <block>'s /trials attribute or a <survey>'s /pages attribute:

<block myblock>
/ trials = [1 = noreplace(page3a, page3b)]
</block>

atran
atran
Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)Respected Member (329 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 16
Thanks for the helpful comments and explanation!

Alex
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search