DEMO version of AOSPAN running on INQUISIT 4 shows text in reverse direction


DEMO version of AOSPAN running on INQUISIT 4 shows text in reverse...

Author
Message
danag
danag
Respected Member
Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 4
Hi,

I downloaded the DEMO version of the AOSPAN task, from this link http://www.millisecond.com/download/library/OSPAN/ and when I run it in my computer, the punctuation and numbers appear in reverse direction, making it impossible to read the calculus questions. Please see screenshot below.

I'm planning to purchase the license for the full task but I cannot proceed before resolving this problem.
I would be glad to receive a response.

My JAVA version is number 8, update 45 (build 1.8.0_45-b14)

https://www.millisecond.com/forums/uploads/images/6437842a-272d-4f0b-bb11-a396.png


Thank you in advance,

Dana
Dave
Dave
Supreme Being
Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)Supreme Being (679K reputation)

Group: Administrators
Posts: 9.8K, Visits: 46K
If your operating system's language is set to a right-to-left language (e.g. Hebrew, Arabic), Inquisit will by default try to accommodate that automatically (i.e., display text etc. right-to-left instead of left-to-right). I suspect this is what is happening here, at least in part.

There is a way to override that in scripts, specifically via the <defaults> element's /bidirectional attribute:

<defaults>
...
/ bidirectional = false
...
</defaults>

I have done that for the OSPAN here http://research.millisecond.com/david.nitz/AutomatedOSPAN.web and I'd be interested to learn whether that resolves the issue on your system.

danag
danag
Respected Member
Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)Respected Member (399 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 4
Yes, it worked for me. Thank you very much!
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search