Custom finish page


Author
Message
EimS
EimS
Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 53
Hello,

I have recently set up studies on Inquisit but I’m having trouble with the finish page for my current study. I want to send participants to a custom finish page so I upload a html page to the ‘select the finish page’ section as I have done in the past. But there is also a section to Upload a new finish page (which I think is new?). I want it to be the same as the html web page but it won’t accept it as it must be a url. I’m not sure how to get it to accept my html document as a webpage as it doesn’t work when I input the link in directly (C:\Users\ykb15102\Desktop\ImaginedContact\ImaginedContact Script_Experimental\ICExperiment_Time1\DebriefIC(time1).htm). Sometimes I get a message saying “The finish page must be an HTML file ending with the ".htm" file extension.” But if I try to put up another html file it says that “The finish page must be a full url.” My webscript link is http://research.millisecond.com/stevekelly/imaginedcontact_time1.web if it helps.

Thank you,
Eimear

Dave
Dave
Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 60K
EimS - Monday, January 9, 2017
Hello,

I have recently set up studies on Inquisit but I’m having trouble with the finish page for my current study. I want to send participants to a custom finish page so I upload a html page to the ‘select the finish page’ section as I have done in the past. But there is also a section to Upload a new finish page (which I think is new?). I want it to be the same as the html web page but it won’t accept it as it must be a url. I’m not sure how to get it to accept my html document as a webpage as it doesn’t work when I input the link in directly (C:\Users\ykb15102\Desktop\ImaginedContact\ImaginedContact Script_Experimental\ICExperiment_Time1\DebriefIC(time1).htm). Sometimes I get a message saying “The finish page must be an HTML file ending with the ".htm" file extension.” But if I try to put up another html file it says that “The finish page must be a full url.” My webscript link is http://research.millisecond.com/stevekelly/imaginedcontact_time1.web if it helps.

Thank you,
Eimear

I've adjusted your web experiment's settings (i.e., specified the full URL to your custom finishpage) and it should work now. Hope this helps.

EimS
EimS
Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)Partner Member (756 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 53
Dave - Monday, January 9, 2017
EimS - Monday, January 9, 2017
Hello,

I have recently set up studies on Inquisit but I’m having trouble with the finish page for my current study. I want to send participants to a custom finish page so I upload a html page to the ‘select the finish page’ section as I have done in the past. But there is also a section to Upload a new finish page (which I think is new?). I want it to be the same as the html web page but it won’t accept it as it must be a url. I’m not sure how to get it to accept my html document as a webpage as it doesn’t work when I input the link in directly (C:\Users\ykb15102\Desktop\ImaginedContact\ImaginedContact Script_Experimental\ICExperiment_Time1\DebriefIC(time1).htm). Sometimes I get a message saying “The finish page must be an HTML file ending with the ".htm" file extension.” But if I try to put up another html file it says that “The finish page must be a full url.” My webscript link is http://research.millisecond.com/stevekelly/imaginedcontact_time1.web if it helps.

Thank you,
Eimear

I've adjusted your web experiment's settings (i.e., specified the full URL to your custom finishpage) and it should work now. Hope this helps.

All working fine. Thanks for that. 
Eimear
francescafarina
francescafarina
Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)Associate Member (146 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 1, Visits: 4
Hi there,

I am having the same problem with my custom finish page. Specifically, I am trying to upload a htm file but keep getting the url error message ("The finish page must be a full url."). My webscript link is http://research.millisecond.com/colinburke/expt3_mainstudy_low_nodistractor.web.

Could you help? 

Many thanks,
Francesca
ArifahAd
ArifahAd
Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 16, Visits: 52
I am having a similar issue, on the Finish Page tab I selected 'Redirect to a custom finish page' option and uploaded the file, then when I saved it, left the tab and went back to it had switched to the 'Redirect to an external website' option and put this link into the URL box: 

https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm

The finish page is also defined internally in the main script so it loads under defaults:
/finishpage = "https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm?code=<%values.UniqueCode%>&score=<%values.total%>"

When the script is run the file is loaded with the correct parameter values (see below), but the page comes out blank.
https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm?code=POD22027293734&score=0

"When I test it with a local copy it works fine, so it is the fact it is on the server that is the issue?  Dave said he'd "adjusted your web experiment's settings (i.e., specified the full URL to your custom finishpage)..." what did it end up as exactly? Is mine not the full url?

Thanks,

Arifah
Dave
Dave
Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 60K
ArifahAd - Monday, July 30, 2018
I am having a similar issue, on the Finish Page tab I selected 'Redirect to a custom finish page' option and uploaded the file, then when I saved it, left the tab and went back to it had switched to the 'Redirect to an external website' option and put this link into the URL box: 

https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm

The finish page is also defined internally in the main script so it loads under defaults:
/finishpage = "https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm?code=<%values.UniqueCode%>&score=<%values.total%>"

When the script is run the file is loaded with the correct parameter values (see below), but the page comes out blank.
https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm?code=POD22027293734&score=0

"When I test it with a local copy it works fine, so it is the fact it is on the server that is the issue?  Dave said he'd "adjusted your web experiment's settings (i.e., specified the full URL to your custom finishpage)..." what did it end up as exactly? Is mine not the full url?

Thanks,

Arifah

Everything should be in all lowercase to work properly, i.e. the URL in your script and elsewhere ought to read

https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/podtr_study3/finishpage.htm?code=POD22027293734&score=0

to work as intended. I've already fixed that in your web experiment's settings:




ArifahAd
ArifahAd
Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)Partner Member (926 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 16, Visits: 52
Dave - Monday, July 30, 2018
ArifahAd - Monday, July 30, 2018
I am having a similar issue, on the Finish Page tab I selected 'Redirect to a custom finish page' option and uploaded the file, then when I saved it, left the tab and went back to it had switched to the 'Redirect to an external website' option and put this link into the URL box: 

https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm

The finish page is also defined internally in the main script so it loads under defaults:
/finishpage = "https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm?code=<%values.UniqueCode%>&score=<%values.total%>"

When the script is run the file is loaded with the correct parameter values (see below), but the page comes out blank.
https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/PODTR_Study3/finishpage.htm?code=POD22027293734&score=0

"When I test it with a local copy it works fine, so it is the fact it is on the server that is the issue?  Dave said he'd "adjusted your web experiment's settings (i.e., specified the full URL to your custom finishpage)..." what did it end up as exactly? Is mine not the full url?

Thanks,

Arifah

Everything should be in all lowercase to work properly, i.e. the URL in your script and elsewhere ought to read

https://scripts.millisecond.com/kumaryogeeswaran/podtr_study3/finishpage.htm?code=POD22027293734&score=0

to work as intended. I've already fixed that in your web experiment's settings:




Great! thanks for that - I changed it in the script code too and it works a treat now :)

Arifah
n.lee.20
n.lee.20
New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 7
Hi

I am having similar issues. I upload to a custom finish page my htm (debrief_students) and it then inputs it into 'redirect to an external web site': https://scripts.millisecond.eu/jurquhart/end_page_test/debrief_students.htm

But when I run the study I don't see the custom finish page or any finish page, it just saves data and closes. I am not sure if I have inputted it in wrong in Inquisit or if I have made a mistake creating my htm file as I am not very familiar with them.

This is the link to my study: https://mili2nd.eu/opvb

Thank you,
Naomi

Dave
Dave
Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)Supreme Being (863K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 60K
n.lee.20 - 10/13/2020
Hi

I am having similar issues. I upload to a custom finish page my htm (debrief_students) and it then inputs it into 'redirect to an external web site': https://scripts.millisecond.eu/jurquhart/end_page_test/debrief_students.htm

But when I run the study I don't see the custom finish page or any finish page, it just saves data and closes. I am not sure if I have inputted it in wrong in Inquisit or if I have made a mistake creating my htm file as I am not very familiar with them.

This is the link to my study: https://mili2nd.eu/opvb

Thank you,
Naomi

> I am having similar issues. I upload to a custom finish page my htm (debrief_students) and it then inputs it into 'redirect to an external web site': https://scripts.millisecond.eu/jurquhart/end_page_test/debrief_students.htm

This is the expected behavior.

> But when I run the study I don't see the custom finish page or any finish page, it just saves data and closes.

There is no HTML page uploaded to your experiment. Enter its settings, upload the "debrief_students.htm" file from your computer in the first step and then click save.

n.lee.20
n.lee.20
New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 7

Thank you very much that is now sorted. But, I have now uncovered another issue. I have tried to use the quit function in my expt:

/ quit = [radiobuttons.Q1_Consent.selectedvalue == "0" || radiobuttons.Q2_Consent.selectedvalue == "0" || radiobuttons.Q3_Consent.selectedvalue == "0" || radiobuttons.Q4_Consent.selectedvalue == "0" || radiobuttons.Q5_Consent.selectedvalue == "0"]

Example Question
<radiobuttons Q1_Consent>
/caption = "I understand ... "
/ options = ("AGREE", "DISAGREE")
/ optionvalues = ("1", "0")
/required = true
/orientation =horizontal
</radiobuttons>

It closes the message but doesn't go to the finish page instead I get an error message:
'This command is obsolete and will be ignored.'

Is this an issue occuring from the quit command?

Thanks
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search