"Elements not located" error messages


"Elements not located" error messages

Author
Message
RR
RR
Respected Member
Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 4, Visits: 10
Hi everyone,
I'm compiling a script that includes explicit measures and two IATs. There are two blocks in my script (attached), "consent" and "targets_no_info" that Inquisit has issues with; the trials for both of these blocks could not be "located." I have moderate familiarity with Inquisit, and included for each block a block element, a response scale element (Likert, openended), a text element, and an item element. I have checked the script for typos, etc., and can't figure out what the problem is.

Within the consent block, it also says it cannot locate the postinstructions, even though the label for the page and the postinstructions are clearly the same (i.e., there is no typo). I'm not sure what the problem is there.

Any input is much appreciated! Script is attached.

Thanks!
Rachel
Attachments
Dave
Dave
Supreme Being
Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)Supreme Being (530K reputation)

Group: Administrators
Posts: 9.2K, Visits: 40K
RR - Thursday, June 1, 2017
Hi everyone,
I'm compiling a script that includes explicit measures and two IATs. There are two blocks in my script (attached), "consent" and "targets_no_info" that Inquisit has issues with; the trials for both of these blocks could not be "located." I have moderate familiarity with Inquisit, and included for each block a block element, a response scale element (Likert, openended), a text element, and an item element. I have checked the script for typos, etc., and can't figure out what the problem is.

Within the consent block, it also says it cannot locate the postinstructions, even though the label for the page and the postinstructions are clearly the same (i.e., there is no typo). I'm not sure what the problem is there.

Any input is much appreciated! Script is attached.

Thanks!
Rachel

The problem is that you have an unmatched double-quote (") in <page consent>:

<page consent>
"You are invited to participate ...
</page>

i.e. it has no counterpart and thus essentially all elements located after the <page> cannot be parsed properly. Delete the quote, it is not needed anyway.

Beyond that, there is no <text> element called "consent" anywhere in the script, which is why

<likert consent>
/ anchors = [1="Yes"; 2="No"]
/anchorwidth = 120
/ fontstyle = ("Arial", 13pt)
/ frames = [1 = consent]
/ mouse=true
/ numpoints=2
/ position= (50, 80)
/trialcode = "consent"
</likert>

will rightly throw an error. You only have an <item consent> element -- and an <item> element merely holds items, it is not a stimulus that can be displayed on its own.

Attachments
RR
RR
Respected Member
Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)Respected Member (316 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 4, Visits: 10
Thanks so much, Dave--it works perfectly now!
Rachel
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search