Batch script not working


Author
Message
jm560@sussex.ac.uk
jm560@sussex.ac.uk
Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 25, Visits: 208
Hi,

I have batch script so that participants get one of 2 scripts first followed by a memory test script they all do. All the scripts and batch script work perfectly on the desktop, but not online. It loads up the first experiment and runs though properly but then just finishes without loading the memory script.

This is my batch script

<batch GroupAB>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "PL_AB.iqx"
/ file = "memorytest.iqx"
</batch>

<batch GroupBA>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "PL_BA.iqx"
/ file = "memorytest.iqx"
</batch>

and the link to the online expt

http://research.millisecond.com/jm560/id_cognition_batch_expt12017.web

I've tried using different servers (as i use chrome which I've heard causes issues) but get the same result with all of them.

Any help would be appreciated.

Best,
Jenny







Tags
Dave
Dave
Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 58K
jm560@sussex.ac.uk - Thursday, June 29, 2017
Hi,

I have batch script so that participants get one of 2 scripts first followed by a memory test script they all do. All the scripts and batch script work perfectly on the desktop, but not online. It loads up the first experiment and runs though properly but then just finishes without loading the memory script.

This is my batch script

<batch GroupAB>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "PL_AB.iqx"
/ file = "memorytest.iqx"
</batch>

<batch GroupBA>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "PL_BA.iqx"
/ file = "memorytest.iqx"
</batch>

and the link to the online expt

http://research.millisecond.com/jm560/id_cognition_batch_expt12017.web

I've tried using different servers (as i use chrome which I've heard causes issues) but get the same result with all of them.

Any help would be appreciated.

Best,
Jenny







The batch script you have uploaded doesn't match the code you posted:

http://scripts.millisecond.com/jm560/id_cognition_batch_expt12017/id_cognition_batch_expt12017.iqx

It contains

<batch GroupAB>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "PL_AB.iqx"
</batch>

<batch GroupBA>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "PL_BA.iqx"
</batch>

i.e., it doesn't attempt to run the memory script at all.

If you replace the file with the correct one via your experiment's settings, it'll work.

jm560@sussex.ac.uk
jm560@sussex.ac.uk
Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 25, Visits: 208
Dave - Thursday, June 29, 2017
jm560@sussex.ac.uk - Thursday, June 29, 2017
Hi,

I have batch script so that participants get one of 2 scripts first followed by a memory test script they all do. All the scripts and batch script work perfectly on the desktop, but not online. It loads up the first experiment and runs though properly but then just finishes without loading the memory script.

This is my batch script

<batch GroupAB>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "PL_AB.iqx"
/ file = "memorytest.iqx"
</batch>

<batch GroupBA>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "PL_BA.iqx"
/ file = "memorytest.iqx"
</batch>

and the link to the online expt

http://research.millisecond.com/jm560/id_cognition_batch_expt12017.web

I've tried using different servers (as i use chrome which I've heard causes issues) but get the same result with all of them.

Any help would be appreciated.

Best,
Jenny







The batch script you have uploaded doesn't match the code you posted:

http://scripts.millisecond.com/jm560/id_cognition_batch_expt12017/id_cognition_batch_expt12017.iqx

It contains

<batch GroupAB>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "PL_AB.iqx"
</batch>

<batch GroupBA>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "PL_BA.iqx"
</batch>

i.e., it doesn't attempt to run the memory script at all.

If you replace the file with the correct one via your experiment's settings, it'll work.

Can't believe I uploaded the wrong batch script - thank you Dave it's working!
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search