Issue presented images across different screen sizes


Issue presented images across different screen sizes

Author
Message
jbi
jbi
Associate Member
Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)Associate Member (72 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 13
Hi,
I'm having an issue presenting an image in a survey across different screen sizes. On a couple of computers, the image presents perfectly (in the middle, under instructions and above radio button questions). But on other computer screens, the image overlaps with the text and/or questions. I thought using the canvasaspectratio would prevent these issues, but they persist. What am I doing wrong? I've pasted my defaults below. Here is the link to the survey: https://mili2nd.co/ohjb. Attached is the script that I'm having trouble with. 

Thanks!!!

<defaults>
/ fontstyle = ("Arial", 12pt, false, false, false, false, 5, 0)
/ screencolor = white
/ txbgcolor = white
/ txcolor = black
/ minimumversion = "4.0.0.0"
/canvasaspectratio = (4, 3)
</defaults>

Attachments
SPINBlack.iqx (96 views, 20.00 KB)
Dave
Dave
Supreme Being
Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)Supreme Being (516K reputation)

Group: Administrators
Posts: 9.2K, Visits: 39K
jbi - Monday, July 16, 2018
Hi,
I'm having an issue presenting an image in a survey across different screen sizes. On a couple of computers, the image presents perfectly (in the middle, under instructions and above radio button questions). But on other computer screens, the image overlaps with the text and/or questions. I thought using the canvasaspectratio would prevent these issues, but they persist. What am I doing wrong? I've pasted my defaults below. Here is the link to the survey: https://mili2nd.co/ohjb. Attached is the script that I'm having trouble with. 

Thanks!!!

<defaults>
/ fontstyle = ("Arial", 12pt, false, false, false, false, 5, 0)
/ screencolor = white
/ txbgcolor = white
/ txcolor = black
/ minimumversion = "4.0.0.0"
/canvasaspectratio = (4, 3)
</defaults>


Not only should you define all positions and sizes in percentages, you should also define any font sizes in percentages. Otherwise things can vary considerably across different screen sizes and display resolutions.
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search