How to redirect to the correct qualtrics website?


How to redirect to the correct qualtrics website?

Author
Message
jbi
jbi
Associate Member
Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 7, Visits: 20
Hello,

I am running a survey where participants start with inquisit and then are automatically redirected to qualtrics (in addition, I am having inquisit automatically send the subjectids - which I think is working correctly!). I am having trouble because inquisit is automatically redirecting to an old qualtrics survey I have run (which is now inactive) as opposed to the new survey I would like to redirect to. I believe that I have set up the 'Finish Page' correctly (see attached screenshot). But, I must be doing something wrong... Do you mind checking to see what mistake I've made? 

Here is the inquisit launch page: https://mili2nd.co/emlb
Here is the qualtrics launch page: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_2gVCMQQ6NdCG8Rf

Thank you in advance!


Attachments
ScreenShot.JPG (72 views, 72.00 KB)
jbi
jbi
Associate Member
Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)Associate Member (176 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 7, Visits: 20
jbi - Tuesday, January 8, 2019
Hello,

I am running a survey where participants start with inquisit and then are automatically redirected to qualtrics (in addition, I am having inquisit automatically send the subjectids - which I think is working correctly!). I am having trouble because inquisit is automatically redirecting to an old qualtrics survey I have run (which is now inactive) as opposed to the new survey I would like to redirect to. I believe that I have set up the 'Finish Page' correctly (see attached screenshot). But, I must be doing something wrong... Do you mind checking to see what mistake I've made? 

Here is the inquisit launch page: https://mili2nd.co/emlb
Here is the qualtrics launch page: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_2gVCMQQ6NdCG8Rf

Thank you in advance!


Never mind. I found some left over code in a file that was making inquisit forward to the wrong qualtrics survey. Sorry for your trouble!
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search