Batch file: "The following script is not registered for account"


Batch file: "The following script is not registered for account"

Author
Message
RemPsyc
RemPsyc
New Member
New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 5
Hi,

First-time Inquisit user here. I've uploaded two scripts from the task library to Inquisit web that individually work on Inquisit Desktop and Web. I've made a batch file that combines both tasks. The batch script works on Inquisit desktop, but when I try to use it on Web, I get the following error message: "License verification failed. The following script is not registered for account 'xxxxxxxx':... The script will not be run." At first, I uploaded the two batch scripts and materials into the "media files" section when registering the Web batch script, then also uploaded/registered the tasks individually (independently), but I get the same message in both cases. I'm pretty sure it's an Inquisit 101 thing, but I can't find what it is. Thanks!

Additional information:
Here is my very basic batch file script:
<batch>
/ file = "aggressioniat.iqx"
/ file = "sopt.iqx"
</batch>

RemPsyc
RemPsyc
New Member
New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)New Member (16 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 5
RemPsyc - Thursday, February 28, 2019
Hi,

First-time Inquisit user here. I've uploaded two scripts from the task library to Inquisit web that individually work on Inquisit Desktop and Web. I've made a batch file that combines both tasks. The batch script works on Inquisit desktop, but when I try to use it on Web, I get the following error message: "License verification failed. The following script is not registered for account 'xxxxxxxx':... The script will not be run." At first, I uploaded the two batch scripts and materials into the "media files" section when registering the Web batch script, then also uploaded/registered the tasks individually (independently), but I get the same message in both cases. I'm pretty sure it's an Inquisit 101 thing, but I can't find what it is. Thanks!

Additional information:
Here is my very basic batch file script:
<batch>
/ file = "aggressioniat.iqx"
/ file = "sopt.iqx"
</batch>

ISSUE SOLVED. The issue was due to my batch file name containing the "+" sign. Somehow, Inquisit Web didn't like this and produced the error noted above. After changing the + for a _, Inquisit Web could run my batch file without issue.
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search