On start of experiment emidiat jumpt to finish page


Author
Message
Wim Slot
Wim Slot
Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 14
We have some experiments on mili2nd.com. Launching the experiment from the administration dashboard is working as expected but running it by the url in a browser:
- click on start
- open Inquisit Player
- Black screen popsup
- Jumps to finishpage

Any Idea if this is a setting in the experiment?
Any solutions?
We don't have errors in the web logging

https://mili2nd.co/56qb?subjectid=test&testid=my_test_id

Regards, Wim
Wim Slot
Wim Slot
Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 14
Wim Slot - 6/18/2020
We have some experiments on mili2nd.com. Launching the experiment from the administration dashboard is working as expected but running it by the url in a browser:
- click on start
- open Inquisit Player
- Black screen popsup
- Jumps to finishpage

Any Idea if this is a setting in the experiment?
Any solutions?
We don't have errors in the web logging

https://mili2nd.co/56qb?subjectid=test&testid=my_test_id

Regards, Wim

The finish page is a redirect to an other experiment. So testing is a bit confusing
Dave
Dave
Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)Supreme Being (830K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 58K
Wim Slot - 6/18/2020
Wim Slot - 6/18/2020
We have some experiments on mili2nd.com. Launching the experiment from the administration dashboard is working as expected but running it by the url in a browser:
- click on start
- open Inquisit Player
- Black screen popsup
- Jumps to finishpage

Any Idea if this is a setting in the experiment?
Any solutions?
We don't have errors in the web logging

https://mili2nd.co/56qb?subjectid=test&testid=my_test_id

Regards, Wim

The finish page is a redirect to an other experiment. So testing is a bit confusing

Condition assignment in your script is based on group ID. Group ID needs to be numerical, because condition assignment is a mathematical operation. You use the value of the URL parameter testid as the group ID, and that value is not numerical

https://mili2nd.co/56qb?subjectid=test&testid=my_test_id

Hence no condition can be assigned and you'll go straight to finish.


Wim Slot
Wim Slot
Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)Associate Member (64 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 14
Dave - 6/18/2020
Wim Slot - 6/18/2020
Wim Slot - 6/18/2020
We have some experiments on mili2nd.com. Launching the experiment from the administration dashboard is working as expected but running it by the url in a browser:
- click on start
- open Inquisit Player
- Black screen popsup
- Jumps to finishpage

Any Idea if this is a setting in the experiment?
Any solutions?
We don't have errors in the web logging

https://mili2nd.co/56qb?subjectid=test&testid=my_test_id

Regards, Wim

The finish page is a redirect to an other experiment. So testing is a bit confusing

Condition assignment in your script is based on group ID. Group ID needs to be numerical, because condition assignment is a mathematical operation. You use the value of the URL parameter testid as the group ID, and that value is not numerical

https://mili2nd.co/56qb?subjectid=test&testid=my_test_id

Hence no condition can be assigned and you'll go straight to finish.


Thank you, that makes sence.
Regards Wim
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search