Sometimes html file not loading


Author
Message
LMK
LMK
Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 15, Visits: 5
Hi,
I have been having some grief with my html instructions (and debrief).
To get them to display I used ./ (otherwise I was just getting a window with no error message, and no html content). Now some of my (online) participants get an error:

but I (and some other participants) don't?! E.g.,
This is true for both (essentially identical) scripts: /gnatsona.web and /gnatsona.web which only differ in how participants arrive (e.g., sona - quatrics - millisecond or facebook - qualtrics - millisecond.

Any assistance would be greatly appreciated!

Kind regards, Leah

Dave
Dave
Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)Supreme Being (861K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 60K
LMK - 8/25/2020
Hi,
I have been having some grief with my html instructions (and debrief).
To get them to display I used ./ (otherwise I was just getting a window with no error message, and no html content). Now some of my (online) participants get an error:

but I (and some other participants) don't?! E.g.,
This is true for both (essentially identical) scripts: /gnatsona.web and /gnatsona.web which only differ in how participants arrive (e.g., sona - quatrics - millisecond or facebook - qualtrics - millisecond.

Any assistance would be greatly appreciated!

Kind regards, Leah

The problem is a misspecification in your script:



The two <htmlpage> definitions above ought to be

<htmlpage instructions>
/file = "gnatinstructx.html"
</htmlpage>
<htmlpage debrief>
/file = "debrief.html"
</htmlpage>

i.e. without any leading "./" in the path.

LMK
LMK
Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)Esteemed Member (2.1K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 15, Visits: 5
Dave - 8/25/2020
LMK - 8/25/2020
Hi,
I have been having some grief with my html instructions (and debrief).
To get them to display I used ./ (otherwise I was just getting a window with no error message, and no html content). Now some of my (online) participants get an error:

but I (and some other participants) don't?! E.g.,