Converting script error


Author
Message
gehaffner
gehaffner
New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 8, Visits: 36
Hello,

I converted my Inquisit 5 script to inquisit 4 and we are about to launch it. However, it is not storing any data. In the practice block, the error messages pop up (as if when the user hits the "e" and "i" response keys it doesn't read it) What can I do? Otherwise the study runs correctly.

Thank you!
Attachments
DotProbeTaskedit2.iqx (11 views, 45.00 KB)
gehaffner
gehaffner
New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 8, Visits: 36
gehaffner - 10/28/2020
Hello,

I converted my Inquisit 5 script to inquisit 4 and we are about to launch it. However, it is not storing any data. In the practice block, the error messages pop up (as if when the user hits the "e" and "i" response keys it doesn't read it) What can I do? Otherwise the study runs correctly.

Thank you!

I think it has to do with the valid response and correct response, but I'm stuck on what to make the correct response in these instances .
Dave
Dave
Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)Supreme Being (871K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 62K
gehaffner - 10/28/2020
gehaffner - 10/28/2020
Hello,

I converted my Inquisit 5 script to inquisit 4 and we are about to launch it. However, it is not storing any data. In the practice block, the error messages pop up (as if when the user hits the "e" and "i" response keys it doesn't read it) What can I do? Otherwise the study runs correctly.

Thank you!

I think it has to do with the valid response and correct response, but I'm stuck on what to make the correct response in these instances .

This

/ validresponse = (values.responsekey_left, values.responsekey_right)

is not a valid Inquisit 4 syntax construct. I've previously referred you to https://www.millisecond.com/forums/Topic27214.aspx which covers this.

GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search