Troubles linking Qualtrics and Inquisit


Author
Message
Beatrice_B
Beatrice_B
New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 5
Hi!
I am trying to linking Qualtrics and Inquisit so that participants first complete a survey on Qualtrics and then are automatically directed to Inquisit. I followed the directions reported in this page: https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/howto/interopsurveys.htm , but in the end it does not appear to work.
When I complete the survey in "preview" mode, at the end I am correctly redirected to Inquisit. However then a message appears saying that my test session was already completed and I am unable to take the test. 
Any suggestion on how to solve this issue would be very much appreciated. Thank you!

Dave
Dave
Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)Supreme Being (893K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 63K
Beatrice_B - 12/16/2020
Hi!
I am trying to linking Qualtrics and Inquisit so that participants first complete a survey on Qualtrics and then are automatically directed to Inquisit. I followed the directions reported in this page: https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/howto/interopsurveys.htm , but in the end it does not appear to work.
When I complete the survey in "preview" mode, at the end I am correctly redirected to Inquisit. However then a message appears saying that my test session was already completed and I am unable to take the test. 
Any suggestion on how to solve this issue would be very much appreciated. Thank you!

> However then a message appears saying that my test session was already completed and I am unable to take the test.

Your Inquisit script probably expects numerical subject IDs for condition assignment. Qualtrics IDs are not numerical, so no condition can be assigned and nothing is run. Switch the condition assignment method to groupnumber per /groupassignment = groupnumber in your script's <expt> elements.

Beatrice_B
Beatrice_B
New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)New Member (7 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 5

I just implemented the changes you suggested and it worked.
Thanks a lot!
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search