Problems loading web experiment


Author
Message
KatrinaMcDonough
KatrinaMcDonough
Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 32, Visits: 140
Hello, 

I have a web experiment (https://mili2nd.eu/mwxb) and lots of participants are reporting that the study isn't loading, although it does work for some, and works for me. I looked at the data logs and it shows all the people who tried and failed but it doesn't log an error. I wondered if it was a version problem because lots of participants who had problems are using version 6.3.4 of inquisit player, but the study is built in that same version so I am not sure. . Do you know what the problem could be?

Thanks,
Katrina
KatrinaMcDonough
KatrinaMcDonough
Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)Associate Member (97 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 32, Visits: 140
KatrinaMcDonough - 2/23/2021
Hello, 

I have a web experiment (https://mili2nd.eu/mwxb) and lots of participants are reporting that the study isn't loading, although it does work for some, and works for me. I looked at the data logs and it shows all the people who tried and failed but it doesn't log an error. I wondered if it was a version problem because lots of participants who had problems are using version 6.3.4 of inquisit player, but the study is built in that same version so I am not sure. . Do you know what the problem could be?

Thanks,
Katrina

I have the same problem with this experiment : https://mili2nd.eu/ltxb. The data logs are showing problems with version 6.3.4.
Dave
Dave
Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)Supreme Being (911K reputation)
Group: Administrators
Posts: 11K, Visits: 65K
KatrinaMcDonough - 2/23/2021
KatrinaMcDonough - 2/23/2021
Hello, 

I have a web experiment (https://mili2nd.eu/mwxb) and lots of participants are reporting that the study isn't loading, although it does work for some, and works for me. I looked at the data logs and it shows all the people who tried and failed but it doesn't log an error. I wondered if it was a version problem because lots of participants who had problems are using version 6.3.4 of inquisit player, but the study is built in that same version so I am not sure. . Do you know what the problem could be?

Thanks,
Katrina

I have the same problem with this experiment : https://mili2nd.eu/ltxb. The data logs are showing problems with version 6.3.4.

A lot of the logs look like the participants simply click the start button, expecting the study to launch, without having first actually installed the Inquisit Player. Separately, some of the participants are using unsupported operating system versions (e.g. macOS 10.13.2; Inquisit 6 requires at least 10.13.6).
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search