image warps when rotating?


Author
Message
spaolizzi
spaolizzi
New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 46
Hi,
I am working on a script where participants must place a "shield" (green arc) along the edge of a "wall" (gray circle). I've basically accomplished this using this example: https://www.millisecond.com/forums/Topic30212.aspx
 However, I'm running into a problem where as the image rotates, it is warping and not maintaining the circular dimensions of the wall necessary. I've attached my working script for reference: would there be a fixable reason this is occurring?
 

Attachments
Minimal_example_arcstretch.iqx (6 views, 854 bytes)
Arc56.png (6 views, 14.00 KB)
Wall.png (7 views, 20.00 KB)
Dave
Dave
Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)
Group: Administrators
Posts: 11K, Visits: 70K
spaolizzi - 5/24/2021
Hi,
I am working on a script where participants must place a "shield" (green arc) along the edge of a "wall" (gray circle). I've basically accomplished this using this example: https://www.millisecond.com/forums/Topic30212.aspx
 However, I'm running into a problem where as the image rotates, it is warping and not maintaining the circular dimensions of the wall necessary. I've attached my working script for reference: would there be a fixable reason this is occurring?
 

Would you have a screenshot of the "warping" please? I'm having trrouble seeing any noticeable warping under version 6.4.2.
spaolizzi
spaolizzi
New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 46
Hi Dave,
Thanks for the quick response. Here's what I'm seeing: blob:https://www.millisecond.com/9f780755-31b8-4cdd-8bb4-a5baa60b3465
I'm currently using 6.3.1, so perhaps I just need to update to 6.4.2?
Best,
Sophie
Dave
Dave
Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)Supreme Being (937K reputation)
Group: Administrators
Posts: 11K, Visits: 70K
spaolizzi - 5/24/2021
Hi Dave,
Thanks for the quick response. Here's what I'm seeing: blob:https://www.millisecond.com/9f780755-31b8-4cdd-8bb4-a5baa60b3465
I'm currently using 6.3.1, so perhaps I just need to update to 6.4.2?
Best,
Sophie

Yeah, update and that should fix it.
spaolizzi
spaolizzi
New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 46
Can confirm that fix worked!
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search