White screen of death problem


White screen of death problem

Author
Message
CultureResearch
CultureResearch
Expert
Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)Expert (1.4K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 1

Two IAT web scripts that I have used successfully in the past have stopped working.  After the opening screen (Start button), the screen goes white. Hitting any key on the keyboard stops the program. The script is set to bring the user to a QuestionPro questionnaire, which it then does correctly, but only after briefly showing the opening screen. We have tried it on various browsers and Windows OSs.


Tags
Dave
Dave
Supreme Being
Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)Supreme Being (678K reputation)

Group: Administrators
Posts: 9.8K, Visits: 46K

Check your scripts thoroughly for issues such as https://www.millisecond.com/forums/Topic7306.aspx#7306, https://www.millisecond.com/community/forums/p/2133/7260.aspx#7260 or https://www.millisecond.com/community/forums/p/1975/6625.aspx#6625. It's very likely you've introduced some simple mistake which leads to the scripts running nothing at all (in a technically correct sense). Let us know what you find.


Regards,


~Dave


GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search