How to link Inquisit script and demographic script


Author
Message
Andrea Deme
Andrea Deme
Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 16, Visits: 34
Oh, I've just noticed the PS, sorry. It's probably a useful piece of additional info: I use a page created by simply modifying the standard launch page (so that I can format the text and instructions displayed on the first screen and translate some small instructions as well regarding the plugins), so this problem might be due to the fact that normally the standard page is more "flexible" and by simply copying and editing it I made something be fixed that should not be so...
Dave
Dave
Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)Supreme Being (853K reputation)
Group: Administrators
Posts: 10K, Visits: 59K
Did some more quick digging and testing. Try changing the GetSubjectNumber() function in the HTML source to

function GetSubjectNumber()
{
    return (Math.ceil(Math.random() * 1000000000)).toString();
}

and let me know if that resolves the issue in Firefox. (I have no idea why the original code suddenly stopped working there.)

Andrea Deme
Andrea Deme
Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 16, Visits: 34
wow.. and now it's working again!!! great! thank you so much.
how did you get to that conclusion?!
Andrea Deme
Andrea Deme
Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 16, Visits: 34
I tried in Chrome and Mozilla, works well in both!
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search