Slider Color


Slider Color

Author
Message
AliciaShen
AliciaShen
Associate Member
Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)Associate Member (225 reputation)

Group: Awaiting Activation
Posts: 11, Visits: 52
Dear Supreme Beings of Inquisit:

I'm programming a slider as below, however, without specifying, when running on the latest version of Inquisit (5.0.11.0), the left side of the selection is always blue (that is not the case in Inquisit 4, however, for other reasons, I must use Inquisit version 5).

I wonder if it is a known issue and has a known fix?

Below is what the partially blue slider look like:


######Slider#############

<slider paired_slider>
/ labels = ("Vote for Candidate on the Left", "Neutral","Vote for Candidate on the Right")
/ range = (0, 100)
/ required = false
/ defaultresponse = 50
/ position = (15,92)
/ slidersize = (40%, 40%)
/ showtooltips = false

Dave
Dave
Supreme Being
Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)Supreme Being (374K reputation)

Group: Administrators
Posts: 8.8K, Visits: 36K
AliciaShen - Thursday, March 22, 2018
Dear Supreme Beings of Inquisit:

I'm programming a slider as below, however, without specifying, when running on the latest version of Inquisit (5.0.11.0), the left side of the selection is always blue (that is not the case in Inquisit 4, however, for other reasons, I must use Inquisit version 5).

I wonder if it is a known issue and has a known fix?

Below is what the partially blue slider look like:


######Slider#############

<slider paired_slider>
/ labels = ("Vote for Candidate on the Left", "Neutral","Vote for Candidate on the Right")
/ range = (0, 100)
/ required = false
/ defaultresponse = 50
/ position = (15,92)
/ slidersize = (40%, 40%)
/ showtooltips = false

As far as I am aware that's the intended behavior under Inquisit 5, so there is no fix.

GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search