Passing inquisit subject ID numbers to qualtrics


Passing inquisit subject ID numbers to qualtrics

Author
Message
bisocpsy
bisocpsy
Associate Member
Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 18
Hello, I am again having trouble passing inquisit subject ID numbers to qualtrics. I followed the instructions on this page: https://www.millisecond.com/support/docs/v5/html/howto/interopsurveys.htm and have added ?subjectid=<%script.subjectid%> to the end link that I'm asking inquisit to forward to. But, when I look at the qualtrics data, in the subjectid column qualtrics is only recording %3C%script.subjectid%%3E. Do you mind helping me rectify this issue? Here is the launch page for the survey: https://mili2nd.co/i7ib I've also attached my inquisit script in case you'd like to see that. 
Attachments
SMP_RichPoor.iqx (85 views, 14.00 KB)
Dave
Dave
Supreme Being
Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)Supreme Being (493K reputation)

Group: Administrators
Posts: 9.1K, Visits: 39K
bisocpsy - Tuesday, June 26, 2018
Hello, I am again having trouble passing inquisit subject ID numbers to qualtrics. I followed the instructions on this page: https://www.millisecond.com/support/docs/v5/html/howto/interopsurveys.htm and have added ?subjectid=<%script.subjectid%> to the end link that I'm asking inquisit to forward to. But, when I look at the qualtrics data, in the subjectid column qualtrics is only recording %3C%script.subjectid%%3E. Do you mind helping me rectify this issue? Here is the launch page for the survey: https://mili2nd.co/i7ib I've also attached my inquisit script in case you'd like to see that. 

Same workaround as before should still work, i.e. doing

<expt>
/ onexptbegin = [
    defaults.finishpage = text.finishurl.item(1);
]
/ blocks = [1=practice; 2=test]
</expt>

<text finishurl>
/ items = ("https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3pXn7ULFiFZ1qM5?subjectid=<%script.subjectid%>")
</text>

in the script (as attached).

Attachments
SMP_RichPoor.iqx (77 views, 14.00 KB)
bisocpsy
bisocpsy
Associate Member
Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)Associate Member (180 reputation)

Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 18
Dave - Tuesday, June 26, 2018
bisocpsy - Tuesday, June 26, 2018
Hello, I am again having trouble passing inquisit subject ID numbers to qualtrics. I followed the instructions on this page: https://www.millisecond.com/support/docs/v5/html/howto/interopsurveys.htm and have added ?subjectid=<%script.subjectid%> to the end link that I'm asking inquisit to forward to. But, when I look at the qualtrics data, in the subjectid column qualtrics is only recording %3C%script.subjectid%%3E. Do you mind helping me rectify this issue? Here is the launch page for the survey: https://mili2nd.co/i7ib I've also attached my inquisit script in case you'd like to see that. 

Same workaround as before should still work, i.e. doing

<expt>
/ onexptbegin = [
    defaults.finishpage = text.finishurl.item(1);
]
/ blocks = [1=practice; 2=test]
</expt>

<text finishurl>
/ items = ("https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3pXn7ULFiFZ1qM5?subjectid=<%script.subjectid%>")
</text>

in the script (as attached).

Thank you so much! This works!
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Social Logins

Select a Forum....






Millisecond Forums


Search